Kolibri – logistiikan uusi luku!

 

Halusimme tehdä kuljetusten ostamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Ratkaisuna kehitimme digiaikaan päivitetyn työtavan ostaa rahtikuljetuksia sekä myydä vapaata kalustoa. Kolibrin

Kolibri on digitaalinen ostokanava ammattimaiseen kuljetusten ostamiseen. Kolibrissa kohtaavat logistiikan parissa työskentelevät ammattilaiset ja Tilaajavastuulain mukaiset rahdinkuljettajat.

Missiomme on tehdä yritysvastuullisia kuljetuksia. Emme kuljeta tyhjää tilaa, vaan hyödynnämme resurssit maksimaalisesti.

 

Ympäristölupauksemme on tehdä ennemmin vastikkeeton kuljetus yleishyödylliselle järjestölle, kuin kuljettaa tyhjää tilaa.

 

Hakemukset

Pro bono by Kolibri -kuljetuksille

info@kolibribooking.fi

 

Näe vapaa kalusto 24/7

 

Kolibrissa näet päivän vapaana olevan kalustotilan reaaliaikaisesti karttanäkymällä. Kaikki tarvittava tieto on kerätty kompaktiksi yhteenvedoksi rekkaikoniin. Rekkaikoni näyttää vapaan kalustotilan sijainnin, määrän ja säteen, josta rekka voi lastata lähetyksiä.

Kalenterista voit selata myös tulevaisuuden vapaita kalustotiloja. Kalenterin sinisellä merkityissä päivämäärissä on tarjolla vapaata kalustotilaa.

Hyöty sinulle: Sähköpostikyselyt ja vastausten odottamisen voi unohtaa. Kolibrissa operoit rahtikuljetuksia online reaaliaikaisesti.

Laske kuljetuksen hinta heti

 

Kolibri on ensisijaisesti spot-lähetysten kauppapaikka. Spot-lähetys tarkoittaa logistiikka-alan ammattikielellä yksittäistä kertaerää. Kolibrin optimoitu hintarobotti laskee paketoidun hintamallin eli all-in hinnan lähetykselle. Hinta on voimassa yhdelle tietylle kertakuljetukselle ja korreloi reaaliajassa sen hetkistä kalusto- ja markkinatilannetta.

Kolibri kertoo varausta tehdessä myös arvion kuljetusajasta. Näin saat kaikki tarvitsemasi oleellisen tiedon nopeasti samalla kertaa: saatavuus, hinta ja kuljetuksen kesto.

 

Hyöty sinulle: Kolibrissa seuraat markkinoiden kalustosaatavuutta. Keräät tietopääomaa, jota voit hyödyntää omassa työssäsi ja asiakaskohtaamisissa.

Tee ja hallinnoi varauksia

 

Kolibrin käyttäjille tarjotaan ainutlaatuinen mahdollisuus varata kalustotilaa alustavasti 2 tunnin ajan. Tänä aikana varaus tulee joko vahvistaa tai se raukeaa itsestään määräajan päättyessä. Ajanlaskua helpottaa kello, joka muistuttaa vahvistuksesta 30 minuutin kohdalla.

Päivän tilaukset näkymässä hallinnoit tilauksia. Vahvistettuihin varauksiin voit lähettää pdf-tiedostona varsinaisen kuljetustoimeksiannon. Jos yritykselläsi on käytössä sähköinen tiedonsiirto Roadarin kanssa, prosessi jatkuu vahvistuksen jälkeen normaaliin tapaan sähköisenä sanomaliikenteenä.

Hyöty sinulle: Alustavan varauksen toiminnolla haluamme varmistaa käyttäjille riittävän ajan  operoida omien asiakkaiden kanssa. Alustavalla varauksella varmistat, että asiakkaallesi järjestyy sovitun mukainen kuljetus.

Käyttötuki Sinua varten

 

Asiakaspalvelumme on paikalla auttamassa ja vastaamassa kysymyksiisi chatissä klo 10-15 joka arkipäivä.

Roadari – luotettava kumppani logistiikka-alan yrityksille

Palvelun tarjoaa Roadari Oy. Palvelun ylläpitäjänä tehtävänämme on varmistaa, että Kolibrin käyttö on aina sujuvaa, luotettavaa ja turvallista. Kolibrissa tarjolla on Roadarin omaa kalustoa sekä tarkasti valikoitujen yhteistyökumppaniemme kalustoa. Roadari vastaa valitsemiensa alihankkijoiden suorittamista kuljetuksista samalla tavalla kuin omalla kalustolla tehdyistä kuljetuksista. Kuljetuksissa sovelletaan yleisopimusta tavaran kansainvälisessä tiekuljetuksessa käytettävää rahtisopimusta (CMR).

Palvelun tarjoaa